Klik op het + teken om een review te schrijven. U kunt dan 1 tot 5 gele sterren selecteren. Hierna moet u een anti spam sommetje maken.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

58 + 3 =
Arnhem Schuytgraaf
Angela

We hebben Brinkhil ons hele huis laten spuiten in Arnhem Schuytgraaf. Op diverse muren hebben we ook een kleur aan laten brengen. Franck heeft ons over alles keurig geïnformeerd en heeft uitmuntend werk afgeleverd. We waren ook echt blij met de dagelijkse update. Wij wonen nu met veel plezier in ons mooie huis.

Bilthoven
Annie

Franck en zijn collega's hebben prima werk afgeleverd. Wij zijn er super blij mee. Komt afspraken na, is vriendelijk. Werkt netjes en is heel precies. Ruimt alles op. Niets anders dan lof, dus zeker aan te raden. Bedankt mannen.

Amersfoort
Anri Koekoek

Iedereen herkent het denk ik wel, na de aankoop van een bestaande woning zit je nog in een roes van blijdschap en verwondering dat het toch is gelukt. Daarna bij de eerste inspectie van de woning, schrik je pas echt van de hoeveelheid schilder- en renovatie werk aan de muren en de plafonds. Twee weken werk is dan vaak geen uitzondering, en dan nog ben je vaak niet tevreden over de strepen, verf- en latexresten op de plafonds, muren, kozijnen en vloeren. Voor mij was het airless latex spuiten dan ook iets geheel nieuws. Het werk is zo grondig aangepakt met maskeren en afplakken, spuiten van muren en plafonds in een bestaande ruimtes, waaronder een keuken en kamers met verschillende houten vloeren. Ik was totaal verbaast dat ik nergens latex resten ben tegengekomen of beschadigen of strepen. Ja, ook de snelheid (in drie dagen tijd 300+ m2, met een extra accentwand op kleur is de klus uitgevoerd), kwaliteit en prijs van het spuitwerk zijn echt verbluffend. Dit bedrijf kun je met een gerust hart inschakelen voor het spuiten of schilderen van ruimtes met bijvoorbeeld nieuwe vloeren van wat voor materiaal dan ook. Het sanitair en de keuken worden zo goed afgeplakt dat dit geen enkel probleem oplevert. Top kwaliteit!

Woning airless gespoten in Amersfoort

Arnhem
Arjan

Franck en zijn team hebben onze nieuw aangekochte woning in zijn geheel voorzien van een frisse laag latex. Vanaf het eerste moment communiceert Franck helder, snel en klantgericht. Tijdens de werkzaamheden kregen we regelmatig een update via Whatsapp, echt heel erg leuk en prettig. Het resultaat mag er zijn, de latex zit er superstrak op. Alles is gedekt, randen zijn haarscherp. De woning werd mooi schoon en opgeruimd weer opgeleverd. Onze verwachtingen zijn overtroffen en dus bevelen we Brinkhil van harte aan! Kwaliteit voor een faire prijs!

Barneveld
Astrid

Super klantvriendelijk, prettig in de omgang! netjes gewerkt
iets meer de puntjes op de i, met name de wegwerking van de oneffenheden op de slaapkamer voor het spuiten viel ons iets tegen. De woonkamer echter wel prima!

Etten-Leur
Audrey en Henri Baas

via de gebruikelijke kanalen op internet zijn we op zoek gegaan naar een schildersbedrijf die airless spuitwerk kon leveren.
binnen mum van tijd kregen we van Franck een scherpe offerte.
we besloten mede gezien zijn enorme enthousiasme en eigen inbreng hebben we besloten met Brinkhil in zee te gaan.
Geen enkel moment hebben we hier spijt van gehad, Franck is enorm betrokken en komt ALLE afspraken na.

het eindresultaat mag er zijn, ons huis ziet er weer als nieuw uit ,alle muren strak (zonder strepen o.i.d.) in de lak! en kan er weer jaren tegenaan.
nogmaals grote complimenten aan team van Brinkhil en vooral aan eigenaar Franck!

Deventer
Berends

Ik wil dit bedrijf bij iedereen aanraden: dat dergelijke uitstekende service nog bestaat! Dit bedrijf verzorgt alles tot in de puntjes en geheel op maat. Het contact is snel en prettig, afspraken zijn duidelijk, er wordt netjes en met zorg gewerkt, ongelooflijk snel en de klant is koning. Meer- of minderwerk is geen probleem. Het resultaat is geweldig; wij gaan erg genieten van onze gespoten en netjes afgewerkte plafonds en wanden! Jammer dat ik niet meer sterren kan geven.

Geleen
D. Poelen

Vriendelijk en vakkundig. Reacties via mail erg snel en duidelijk. Hele woning inclusief plafonds gespoten met erg strak resultaat. Last minute extra werk geen probleem + deskundig advies naderhand.

Den Bosch
Danny van Vugt

Na aankoop van ons nieuwe appartement en snelle verkoop van ons oude huis, hadden we maar krap 2 weken om de grootste klussen aan te pakken. We moesten bijna 360m2 plafonds en muren laten sprayen. Na op Google wat gezocht te hebben, kwam ik uit bij een paar bedrijven. Brinkhil reageerde meteen per mail en we konden een week later een offerteafspraak maken. Men was duidelijk en een goede prijs. Na drie dagen werken zag ons huis er echt super uit. Complimenten voor het team van Brinkhil. Niet alleen het spuiten, maar ook het super strak afplakken en het opruimen is top!!! Nogmaals dank :))

Dennis van den Berg
Dennis van den Berg

Wat een topresultaat! We hebben de volledige benedenverdieping (muren en plafond) laten spuiten in RAL 9016 in een bewoond huis. Alles was strak afgeplakt en netjes gewerkt. Ziet er ongelooflijk strak uit. Daarnaast was de communicatie met Franck ook goed en gaf hij duidelijke informatie vooraf.

Spijkenisse
Dhr. Keizer

Na op Google te hebben gezocht op "airless latex spuiten" kwam Brinkhil al snel naar boven. Ik heb op hun site gevraagd om een prijsopgaaf welke dezelfde dag al binnen was (ondanks dat ik deze in het weekend aan heb gevraagd). De prijsopgaaf was zeer helder en uitgebreid zonder de "kleine lettertjes"
De uiteindelijke prijs was zeer concurrerend te noemen en een afspraak was dan ook al snel gemaakt.
Op een zaterdag zijn Franck en zijn collega op de afgesproken tijd verschenen en na een kort rondje langs de te spuiten wanden en plafonds is er begonnen met het zeer secuur afplakken/maskeren van de delen die vrij moesten blijven van spuitwerk. Nadat alles 2 keer was gespoten zijn alle materialen, welke gebruikt zijn om af te plakken/maskeren weer keurig verwijderd, en werd het resultaat zichtbaar. Het is 1 woord prachtig geworden. Dit resultaat zal nooit met een roller bereikt worden. Ik raad iedereen aan om wanden en plafonds airless te laten spuiten en om gebruik te maken van de diensten van Brinkhil schilderwerken. Hun werkwijze is zeer secuur, snel, ruimen alles weer keurig op en behandelen alles als ware het hun eigen huis en/of spullen zijn.
Ik zou de volgende keer zeker weer gebruik maken van hun diensten.

IMG_0290

Diet en Hil

Alleen maar lovend; Brinkhil komt zijn afspraken na, werkt super netjes, snelle en duidelijke reactie bij vragen. Transparant prijs model. Airless spuiten, levert strak en snel een mooie latex wand op. Wij kunnen dit bedrijf iedereen aanbevelen.

Zevenaar
Emil Haarsma

Goed schildersbedrijf met fijne schilders die nog weten wat vakmanschap is. De kozijnen staan mooi in de lak.
Kortom een aanrader.

sikkens XD Gloss

Kesteren
Erik en Karin

We hebben onze zolder door Franck en zijn collega laten spuiten. Ze hebben netjes werk geleverd en alles ook weer schoon opgeleverd. Kan ze zeker aanraden. Franck is super gedreven in zijn vak.

Culemborg
Erwin

Heel blij dat we ons huis door Brinkhil hebben laten latex spuiten! Ook de trap hebben wij met lak laten spuiten. Het is allemaal supermooi geworden. Dank Franck en team voor meedenken en adviseren met een uiteindelijk top resultaat. En nog belangrijker tegenwoordig alle afspraken nagekomen. Afspraak is afspraak. Erg prettig.

Arnhem
Esther Oomens

Franck en zijn team hebben topwerk afgeleverd bij ons. Binnen 3 dagen hebben ze onze hele woning voorzien van een mooie laag latex. Snel, alles volgens afspraak en ook alles spik en span achtergelaten. Ik ben meer dan tevreden!

latex spuiten op spack

Woudenberg
Fabian

Weer hebben Franck en zijn collega bewezen om zeer secuur werk te leveren en nog super snel ook. Dit is al de tweede keer dat Franck ons laat zien top kwaliteit te leveren Hij laat zien dat er nog betrouwbare vaklieden bestaan. Afspraak is afspraak. Niet aan twijfelen gewoon laten doen door deze supervriendelijk en vakkundige latexspuiters.

Nieuwerkerk a/d Ijssel
Fam. Zandvliet

Zeer fijn en sympathiek bedrijf.
Keurig werk afgeleverd, wij zijn er erg blij mee.
Wanden en plafonds door het hele appartement airless gespoten.
Alle deuren (9) verven, en vensters.
Prettige mensen om in je huis te hebben.
Dankjewel Franck en collega.

Kruisland
Familie Brand

Hoewel we niet helemaal binnen de rijafstand vielen, kwam Brinkhil tóch ons nieuwe huis spuiten. En als we bij het voorbereidingsgesprek óók nog eens besluiten dat we niet alleen beneden, maar toch óók maar gelijk boven gedaan willen hebben, is dat voor hem geen probleem! Franck denkt mee, geeft je goede adviezen en let heel goed op details. De updates die hij tijdens de werkzaamheden stuurt dmv een filmpje via whatsapp geven je de kans om mee te kijken op afstand. Heel fijn!! Het resultaat is kakstrak, en alles is na afloop weer netjes opgeruimd. Kortom, wij raden Brinkhil en zijn team van harte aan!

Tiel
Familie Huting

Een zeer vakkundig schildersbedrijf, naar volle tevredenheid ons hele huis (buiten en binnen) geschilderd.
Ik beveel Brinkhil Schilderwerken dan ook bij iedereen van harte aan!

IMG_0087_2

Wageningen
Familie Oudshoorn

Buitenschilderwerk voor de 3e keer in 15 jaar door dit schildersbedrijf.
Vakkundig schilderwerk door een vertrouwde schilder.
Prima werk gedaan, zit er mooi en strak in. Niet voor niets komen we steeds weer terug.

hoogglans-sikkens

Wijk Bij Duurstede
Frank

Alles netjes gespoten en afgewerkt. Vriendelijke mensen en goede service. Wij zijn zeer tevreden!

Hoef en Haag
Frank Krabbe

Heel erg tevreden over inzet van Brinkhil. Gehele nieuwbouwwoning airless latex gespoten, wanden op kleur gebracht, zolder afgewerkt en trappen geschilderd. Echt vakmanschap. Volgende keer bellen we Franck weer ;).

Wageningen
Frits Poulie

Ik ben enorm tevreden met het eindresultaat, een 4 kamer appartement (geel van de rook) compleet gespoten, alles goed afgeplakt en fraai afgewerkt, Franck komt al zijn afspraken na en is een fijn persoon om mee te werken, ook zeer snel een uitgebreide en prijstechnisch nette offerte, bedankt Brinkhil.

Boxmeer
Guus Immens

Fantastisch werk geleverd en alles volgens afspraak, nogmaals erg bedankt. De wanden bleken toch wat slecht gestuct. Dit is allemaal keurig opgelost door dit bedrijf. Erg netjes.

Amersfoort Vathorst
H. Bouman

Het waren fantastische dagen met Top werk dankjewel Brinkhil

Amersfoort
H. Kunenborg

Via zoekopdracht op internet bij Brinkhil terecht gekomen. Fijn en snel contact via de mail en in persoon. Afspraken werden nagekomen en het resultaat is prachtig. Dit kan je zelf niet evenaren. Zeer zeker aan te raden. Bij het volgende project komen we zeer zeker weer terug bij Brinkhil.

Buren
Henrik

Goed voortraject, nette en heldere communicatie zowel per email, telefoon als tijdens het bezoek aan onze woning. Duidelijk is dat er vanuit de klant en het gewenste eindresultaat gedacht en gehandeld wordt. Tijdens de bezichtiging bleek dat er een muur beter te behangen was dan te spuiten en ook dat werd door Brinkhil keurig verzorgd.
Werkzaamheden (volledige benedenverdieping + gedeelte bovenverdieping) zijn op tijd, binnen budget en met kwalitatief hoogwaardige producten uitgevoerd. Bedankt voor dit schilderwerk en de prettige samenwerking.

Wageningen
Jaap

Vanaf het begin erg prettig contact gehad met Franck vooraf en tijdens het werk. In verband met onze verbouwing zochten wij naar een bedrijf dat vrij snel aan de slag kon. Na het drogen van het stucwerk en voor het leggen van de vloer. We kregen vrij vlot een mooi voorstel van Franck met een snelle planning. Vooraf is Franck langs geweest om het stucwerk te controleren en ons te adviseren. De werkzaamheden zijn vervolgens zeer professioneel, snel en netjes uitgevoerd, met als resultaat een super wit en strak gespoten plafond. Echt een aanrader!

Apeldoorn
Jan

Een goed en snel reagerend bedrijf die topwerk leveren tegen een goede prijs

Houten
Jan van der Voort

Al heel snel kwamen we uit op de site van BRINKHIL, door de werkzaamheden precies te omschrijven op de site en in de offerte was ons vertrouwen direct daar. En dit is in de praktijk volledig waar gemaakt. Er werd zeer punctueel gewerkt, en alle oneffenheden werden keurig hersteld. Bovendien is Franck een zeer prettige persoonlijkheid om mee te communiceren. Alles werd keurig schoon opgeleverd, Dit is een bedrijf wat ik iedereen aan kan bevelen, zonder dat men teleurgesteld wordt.

Ede
Jeannette

Wij hebben onze zolder (bruine vezelplaten) airless laten spuiten door Brinkhil airless applications en we zijn er zoooo blij mee! Het ziet er werkelijk prachtig uit, superstrak en echt heel mooi. Het contact met Franck was supergoed; je krijgt snel antwoord en alles wordt uitstekend geregeld. We konden op zeer korte termijn terecht en er werd ook nog eens goed met ons meegedacht over de wittint!! We gaan al onze vrienden en familie aanraden om hier hun schilderwerken/ spuitwerk te laten doen, en zullen hier zeker terugkomen. Zoek niet verder maar kies gewoon voor Brinkhil. Alles wordt ook netjes afgeplakt en er wordt zorgzaam met je huis omgegaan. Je zit hier echt in goede handen, het is een topbedrijf.

Zolder airless gespoten

Haps
Jeroen

Brinkhil via internet op gezocht. Altijd spannend wat je tegen komt. Over de telefoon heel vriendelijk en behulpzaam. Op de afgesproken dag, waren ze er. Heel netjes werk afgeleverd en de muren super strak afgeleverd. Ik beveel hun bedrijf zeker aan.

Tiel
Jeroen

Via familie bij Brinkhil uitgekomen. En hier absoluut geen spijt van want we zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat. Dat is het belangrijkst, maar de communicatie vinden wij ook erg belangrijk. En die is uitmuntend. Snelle reactie op de offerte maar ook op vragen. En ook na de werkzaamheden wordt er snel gereageerd.

Kortom; We zijn heel blij met Brinkhil. Kwaliteit, prijs en communicatie is minimaal 5 van de 5 sterren waard!

Jeroen en Loïs

Wij hebben het plafond laten spuiten door Brinkhil met medewerker Jordi. Vooraf alles besproken evt risico’s werden benoemd.
Op de dag zelf eerst alles afgeplakt, binnen een halve dag was het plafond klaar. Het is super mooi geworden, heel strak.
Wij zouden brinkhil zeker aanraden!

Moerdijk
Jolanda

Na offerte aanvraag via de site, zeer snel per mail een schappelijke offerte ontvangen. Communicatie daarna ging voornamelijk via mail en verliep zeer vlot. Op de afgesproken datum en tijd is ons plafond airless gespoten, met een prachtig resultaat. Kortom zeer mooi werk geleverd voor een schappelijke prijs. Zeker een aanrader !!!

IMG_4756

Lent
Julian Kiers

Wij zijn enorm tevreden over het werk van Brinkhil. Het contact verliep soepel, duidelijk in wat ze konden bieden. Heel netjes en heel zorgvuldig gewerkt. Met een prachtig resultaat! Absoluut een aanrader!!

IJsselstein
Julie Vrij

Absoluut een bedrijf wat ik aanbeveel! Afgezien dat ze uitstekend werk leveren, is het ook zeer prettig communiceren met Franck. Geeft meteen antwoord en is heel geduldig met alle vragen die ik als leek heb. Zeer blij mee!

plafond spuiten ijsselstein

Amersfoort
Jurgen van de Donk

Kwaliteit en klantgericht staat voorop. Snelle reactie, zeer vriendelijke en meedenkende schilder. En niet onbelangrijk, zeer goed in zijn vak. Bij ons is zowel binnen als buiten alles zeer grondig aangepakt en goed in de lak gezet. Wij zijn dan ook zeer tevreden en bevelen Brinkhil dan ook iedereen aan.

schilderwerk Amersfoort

Lent
K. van Oijen

Ons huis ziet er weer fris en als nieuw uit! Het contact met Franck is prettig, ze werken professioneel, netjes en hard! Dank jullie wel voor het mooie resultaat! Wij raden jullie zeker aan!

België
Karel P.

Goede communicatie. Het airless spuiten ruim van tevoren gepland en keurig op afgesproken termijn uitgevoerd. Schrobvaste latex van hoge kwaliteit. Mooi egaal resultaat, geen strepen zichbaar en heel mat.
Tevreden klant dus!

Latex spuiten België

Apeldoorn
Kevin

We hebben alle wanden en de plafonds van onze nieuwbouwwoning laten spuiten door Brinkhil. Ze hebben uitstekend werk geleverd. Vooraf goed geïnformeerd door Franck over de werkwijze, hij heeft een controle gedaan toen de stucadoor aan het werk was om eventueel bij te sturen. Vervolgens zijn ze zelf aan het werk gegaan met de voorbereidingen en vervolgens het spuiten zelf. We hebben meerdere kleuren laten spuiten met schrobvaste latex en zijn erg tevreden over het resultaat.
Franck is een nauwkeurige vakman!

Elst (Gld)
Laurens en Antoinette Nobel

Elst, dat zou onze toekomst worden en we gingen op zoek.
Naar enige tijd huis gevonden en dan.........felle kleuren kwamen ons tegemoet.
Het huis zelf was super, maar er was wat werk aan te doen.
Wij zochten naar een spuitbedrijf en kwamen hier op terecht.
De advertentie op internet sprak ons al aan, en namen contact op.
Hier werden wij keurig op benaderd, en de afspraak werd gemaakt.
Nou, het ging super, het bedrijf kwam keurig zijn afspraken na, hield ons op de hoogte met de vooruitgang via foto’s en film.
En het eindresultaat echt wauw, ook waren de plinten keurig afgekit, de trap keurig afgekit, alle gaatjes en oneffenheden weggewerkt, en alles ook keurig schoongemaakt en opgeruimd.
Al met al een aanrader om dit bedrijf in de hand te nemen.
Wij zijn heel tevreden!
Laurens en Antoinette Nobel uit Elst.

Urk
Leendert Foppen

Top, goede prijs en perfecte afspraken.
Plafond strak gespoten! En zelfs in Urk, petje af voor Brinkhil.

De Vries
Leon

Realistisch en duidelijk advies. stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de ondergrond, wat zich uitbetaald bij het eindresultaat. Zijn qua werkzaamheden (all-in voor m2 prijs) en kwaliteit die geleverd wordt het geld dubbel en dwars waard.
Laten het huis schoner achter dan wat het was toen ze binnenkwamen.

Utrecht
M. Thies

Wij zijn heel erg tevreden over Brinkhil. Ze hebben in ons nieuwe huis alle wanden en plafonds in 3 dagen gespoten en alles is weer als nieuw. Complimenten ook over de herstel werkzaamheden! Er zaten behoorlijk wat scheuren en oneffenheden in het stucwerk en dit hebben ze zeer vakkundig gerepareerd. Wij raden Brinkhil zeker aan als je op zoek bent naar een professionele airless spuiter met een goede prijs kwaliteitsverhouding. Nogmaals bedankt Franck en collega's.

Rhenen
Marcel Kooistra

Vakmannen die kwaliteit leveren!
Eerlijk en goed advies tijdens het eerste bezoek over de werkzaamheden die gedaan moesten worden. Eindresultaat was super en dat voor een scherpe prijs.

Culemborg
Marco

Gemaakte afspraken worden netjes nagekomen, wanneer een tijd afgesproken wordt dan kan je ze ook rond die tijd verwachten.
Er wordt goed uitgelegd wat er gedaan wordt en hoeveel tijd het ongeveer kost.
Ze komen over als echte professionals met verstand van verf. Bij mij de hele woning laten doen met een aantal muren in kleuraccenten en het ziet er allemaal keurig uit.
Gaatjes in muren zijn netjes gedicht en wat grotere plekken zijn goed bijgewerkt. Bij alles wat na het spuitverven misschien nog een beetje zichtbaar zou zijn is vantevoren aangegeven en goed uitgelegd en waarom het zichtbaar zou kunnen zijn. Denk hierbij aan oude vochtplekken, er is ook meteen uitgelegd hoe je deze alsnog helemaal netjes kan afwerken.
Prima service en naar mijn idee echte vakmensen.

Delft
Marianne

Top communicatie met top resultaat
Wij hebben als nieuwe bewoners van een appartementen complex onze nieuwe appartementen laten afwerken door de firma Brinkhil en partnerbedrijf Koegler. Fijne communicatie waardoor we continu op de hoogte waren van de vorderingen. Alle appartementen zijn mooi en strak afgewerkt. Bedankt voor de fijne samenwerking.

Barneveld
Marlie en Gerard Doest

Na ruim 12 jaar was onze woonkamer toe aan een nieuwe latexlaag. Met name de muren en het plafond.
Na een bijzonder prettig kennismakingsgesprek met dhr. Brink, en een uitgebreide uitleg over de werkwijze waren we snel overtuigd dat we met dit bedrijf verder wilden.
Op de afgesproken datum en tijd heeft Franck met twee collega's binnen één dag de woonkamer onder handen genomen. Met een prachtig eindresultaat. We zijn zeer tevreden.
We bedanken Franck voor zijn vriendelijke en professionele benadering en voor de geleverde kwaliteit.
Ondanks dat we dit bedrijf niet kenden, gaf het meteen een vertrouwen dat we met een betrouwbaar bedrijf in zee zouden gegaan. En dat vertrouwen is absoluut waarheid geworden. Kortom wij bevelen dit bedrijf bij iedereen aan.

Utrecht
Maurits

Erg fijne samenwerking, goede afspraken gemaakt en bovenal prachtig vakwerk opgeleverd. Absoluut een aanrader als je je woning wil laten spuiten met latex. Ons bijzonder goed bevallen. Nogmaals dank Franck!

Barneveld
Menno

Op het laatste moment besloten om niet zelf te schilderen, maar een professioneel in te schakelen. Ga in deze tijd maar op zoek naar een vakman die binnen een paar weken aan de slag kan. De dag na sleuteloplevering kwamen ze alles afplakken en de dag daarna alles superstrak gespoten. Na afloop de troep ook netjes opgeruimd en gedweild. het huis was achteraf schoner dan op voorhand. Geen idee of ze relatief goedkoop of duur zijn, maar naar mijn mening de prijs dik waard. Los van de moeite die we hebben bespaard; zelf sausen had een week gekost. Kortom, dik tevreden!

Culemborg
Merel

De offerte was zeer uitgebreid. Duidelijker dan bij de meeste anderen.
Er wordt netjes en professioneel gewerkt en dat zie je terug in het eindresultaat.
Erg goed geregeld allemaal.

Beusichem
Michiel & Suzanne

Erg tevreden over het airless spuiten door Brinkhil. We moesten helaas uitstellen vanwege een uitgelopen verbouwing. Daardoor moest Franck 2e paasdag opofferen om bij ons af te plakken. Verder eens met onderstaande reviews. Goede, heldere communicatie, goed werk geleverd, alles weer schoon en een superstrak resultaat. Kortom een aanrader!

Ede
Millie

Duidelijke offerte. Alles staat zeer duidelijk omschreven in de offerte. Zoals het omschreven wordt, is het ook uitgevoerd. Dit bedrijf is ook zeer correct in de communicatie. Ook het resultaat is prachtig. Kortom: Boek dit bedrijf!

Zwolle
Mosselaar

Wij hebben Brinkhil ingeschakeld om ons nieuwe huis een opfrisbeurt te geven. Alle plafonds en wanden zijn gespoten. Eerst is alles volledig afgeplakt en bijgewerkt. Er was nog behoorlijk wat reparatiewerk te doen aan de wanden; de stukadoor had wat steekjes laten vallen. Ook dat hebben ze zorgvuldig aangepakt! Het resultaat mag er zijn: een strak en fris gespoten woning. Wij zijn zeer zeer tevreden.
Goede communicatie vooraf en tijdens het werk houdt Franck je goed op de hoogte.
Echt een aanrader!

Oss
Nawal

Vakwerk geleverd door Brinkhil. Fijne en duidelijke communicatie. Geeft ook advies. We zijn heel erg tevreden!

Valkenswaard
Pals

In anderhalve dag alle muren en plafonds prachtig wit gespoten door schildersbedrijf Koegler, het partnerbedrijf van Brinkhil en voor een scherpe prijs!

Oranjedorp
Patrick Pol

Franck en collega's hebben onze woning compleet airless gespoten aan de binnenkant. We zijn zeer blij met het resultaat. Ik heb nog nooit zulke strakke muren gezien. Als we weer wat moeten laten spuiten bellen we absoluut Franck. Duidelijke afspraken, goede prijs en een stukje vakwerk. Franck en Collega's bedankt!

Strijen
Peter & Ellen Kraaijeveld

Van een snelle reactie op onze aanvraag via internet tot de gezamenlijke oplevering zijn we perfect geholpen door Brinkhil. Het resultaat is zelfs nóg mooier dan gehoopt en verwacht, dus alle complimenten voor Franck Brink en zijn collega's.

Driel
Piet en Loes

Ze doen hun werk gedreven en met plezier en dat komt de kwaliteit ten goede.
en daar bestaat geen enkele twijfel over. TOP

Dit bedrijf is echt aan te raden.

Nieuwegein
R. van Ginkel

Franck heeft samen met zijn collega 65m2 spuitwerk verzorgd in mijn nieuwe woning. Na een voorinspectie kon op korte termijn de opdracht uitgevoerd worden. Dit alles verliep van begin tot eind voorspoedig. Een verademing in vergelijk met sommige andere bedrijven... Franck bedankt!

Emmen
Reijer

Erg tevreden met Brinkhil. Van te voren duidelijk aangegeven wat de bijzonderheden waren en alles in overleg. Ook scherpe all-in prijs. Hele beneden verdieping ral 9016 gespoten. Het is erg mooi geworden.

Baarn
robbert

Wij hebben onze hele bovenverdieping en zolder laten spuiten door Brinkhil. Wat zijn we blij! Het ziet er echt keurig uit! Afspraken verlopen vlot en praktisch. Erg prettig. Ik kan iedereen Brinkhil aanraden!

Ter Aar
Robert

Brinkhil heeft onze nieuwbouw woning gespoten. De plafonds, muren, hoge plinten, trappen en alle binnendeuren zijn gedaan, en dat in verschillende kleuren. Brinkhil heeft een ontzettend hoog afwerkingsniveau achter gelaten waar we heel trots en blij mee zijn.
Daarnaast is hij heel makkelijk in de omgang. Bovendien is dankzij zijn flexibliliteit onze bouwplanning weer helemaal op orde nadat eerder in de bouw het een en ander vertraagd was.
Als je in zee gaat met een schilder, hoop je op iemand als hem; hij heeft het waar gemaakt.

Ede
Rodel van Rooijen

Brinkhil heeft ons uitstekend geholpen met het verven en spuiten van onze nieuwbouwwoning. Het gehele huis hebben we laten spuiten, alleen de garage, toilet, badkamer en keuken zijn gerolt. In de woonkamer en keuken hebben we ook kleuren laten aanbrengen, dit was geen probleem. De communicatie was top vooraf en tijdens het werk, met filmpjes werden we op de hoogte gehouden. Brinkhil heeft ook het stucwerk goed bijgewerkt en ontzorgt (ze hebben zelfs een steiger geregeld voor onze vide) voor een kleine meerprijs.

Het eindresultaat is prachtig, we zijn zeer tevreden! Heel erg bedankt!

Scheerwolde
Rolf Reijn

Op alle punten een dikke 12 waard! Snelle respons op aanvraag, duidelijke offerte/afspraken en niet geheel onbelangrijk; Passie voor het vak! Bedankt Franck en Raclo, jullie hebben ons huis omgetoverd tot een paleisje waar we hopelijk nog jaren van mogen genieten!

Zoetermeer
Ronald Meurink

Kwaliteit is voor mij belangrijk. Ook voor het spuiten van de wanden en het plafond van mijn nieuwe woning.
Op het internet gespeurd een aansprekend bedrijf gevonden. Brinkhil. Contact gelegd en eigenaar Franck maakte de indruk die ik zocht: betrouwbaar en een man van zijn woord.

Het op de site voorgespiegelde proces werd in de praktijk volledig waargemaakt. Zorgvuldig, professioneel, betrokken. Ik prijs me gelukkig met Brinkhil in zee te zijn gegaan. Een aanrader!

Ruben Monteba

Wij hebben ons volledige huis airless laten spuiten en enkele wanden af laten werken in kleur. Uitstekend resultaat, heldere communicatie en leuke updates!

Woudenberg
S van Roekel

Lang gezocht naar een all-in prijs en een heldere offerte voor het spuiten van de muren en plafonds in onze verbouwde woning. Terecht gekomen bij Brinkhil en ontzettend tevreden! Met een goed gevoel voor contact met ons als klant en zeer precies in het voorbereiden en uitvoeren van het spuitwerk. Super tevreden! Tot de volgende keer!

Rijen
Simone van Breugel

Snel contact via de mail. Prettig contact. Ook toen wij stuitte op een klein probleempje waardoor er 2 kamers nog niet airless gespoten konden worden. Voor de heren was dit geen probleem, om op een later tijdstip nog terug te komen en de rest af te maken.
Het resultaat van de rest van het huis is verbluffend. Een absolute aanrader als je het mij vraagt.

Latex spuiten plafond te Rijen

Veenendaal
Teus en Paulien

Franck en collega's bedankt!
Super netjes Wij gaan jouw zeer zeker aanbevelen bij andere mensen. Groot appartement in 3 dagen tijd erg netjes gespoten. Leuke mensen ook, vinden wij ook belangrijk.

Latex spuiten Veenendaal

Kesteren
Tjerk Peters

Uitstekende ervaring met vakkundig airless spuitwerk door Brinkhil. De communicatie was top, met regelmatige updates via WhatsApp tijdens de werkzaamheden. Professioneel, efficiënt en zeer tevreden met het resultaat!

Renswoude
Tycho

Brinkhil heeft top werk geleverd!

Zevenaar
Willem Hendriks

Prima om afspraken mee te maken, betrouwbaar en keurig netjes gewerkt,
groet Willem

Veenendaal
Wilma Holtman

Mijn muren en plafonds waren zeer vergeeld. Franck heeft alles weer mooi wit en strak gemaakt.
Super blij mee. Alles werd snel en vakkundig afgewerkt. Heel prettig communiceren met Franck.
Bedankt!

IMG_0434

Contactgegevens

Brinkhil schilderwerken & airless applications
4033 KN LIENDEN (GLD)
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00 uur:
06 – 411 86 508
E-mailadres:
info@brinkhil.nl
KvK Tiel: 30176427
BTW nr: NL 001919675 B56
ABN-AMRO IBAN: NL77ABNA0625076001
BIC: ABNANL2A