• Schilderwerk op hoogte, Brinkhil Schilderwerken
  • Steigerwerk Wageningen Ericalaan, Brinkhil Schilderwerken
  • Daksteiger Dieren, Brinkhil Schilderwerken
  • Dieren-daksteiger, Brinkhil Schilderwerken
  • Brinkhil Schilderwerken steigerwerk
  • Steiger Brinkhil Schilderwerken
  • Steigerwerk Veenendaal, Brinkhil Schilderwerken

Veilig werken op hoogte

Wij werken op hoogte. Hier bestaat dus een mogelijkheid voor valgevaar. De meest voorkomende scenario’s zijn het verliezen van je gewicht bij ladders, trappen of steigers. Een rolsteiger of een brug die niet goed is beveiligd met leuningen, vormt een groot risico. Verder kan het ontbreken van onderdelen of het verkeerd gebruiken van een (gevel)steiger voor de nodige problemen zorgen.

Wij zijn verplicht om volgens de Arbowet onze werknemers goed voor te lichten over het werk en de omstandigheden op locatie. Er is sprake van werken op hoogte bij een hoogteverschil van 2,5 meter. Wij werken met een gerenommeerd bedrijf samen, die voor ons rol of gevelsteigers en bruggen plaatsen.  Ook complexe en grote daksteigers worden keurig en veilig opgebouwd.

Aan het veiligheidsaspect wordt dus door Brinkhil grote aandacht besteed. Zowel voor onze schilders en de bewoners is de veiligheid belangrijk. Alle steigermaterialen zijn in top conditie en worden regelmatig gecontroleerd, schoongemaakt en onderhouden.

Rolsteigers en loopbruggen

Voor onze diverse projecten gebruiken we ook onze eigen rolsteigers en loopbruggen. Worden de projecten groter dan schakelen we een steigerverhuur bedrijf in. Wij hebben dan het gemak van veiligheid en alles wordt volgens de geldende normen van de arbowet opgebouwd, verplaatst en weer gedemonteerd.

 

 

Op de website www.werkveiligophoogte.nl staat alle informatie over dit onderwerp.